Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Haluaisitko lisäoppia vedenalaisesta kuvauksesta?

ti 23.2.2021 klo 17:30 - 21:30

20€

Kuopion Urheilusukeltajat järjestää jäsenilleen vedenalaisen kuvaamisen opetustilaisuuden. Opettajana toimii vedenalaisen kuvaamisen mestari Pasi Lensu.

Opetustilaisuus aloitetaan 2 tunnin teoriaosuudella Kuntolaakson uimahallin kokoushuoneessa, jonka jälkeen tehdään kuvausharjoituksia vedessä seuran allasvuorolla. Opetuksessa pyritään antamaan yksilöllisiä vinkkejä ja vastaamaan kysymyksiin. Osallistujat voivat käyttää tilaisuudessa omaa kuvauskalustoaan tai seuran va-pokkaria, jolloin voi saada opastusta niiden käyttöön. Allasvaiheessa käytetään kuvauskaluston lisäksi omia perusvälineitä tai sukelluslaitteita.

Osallistujien maksimimäärä on 8 henkilöä ilmoittautumisjärjestyksessä, jotta opetus olisi mahdollisimman yksilöllistä. Ilmoittautuminen tehdään tämän alla olevan ilmoittautumisnapin kautta viimeistään vuorokautta ennen tapahtuman alkua. Tilaisuuksia voidaan järjestää vielä keväällä toinenkin, jos tarvetta ilmenee.

Osallistumismaksu on 20 euroa, joka maksetaan teoriaosuuden alussa korttimaksuna tai sen voi maksaa Kuopion Urheilusukeltajat Ry:n tilille FI06 3131 3001 2641 34. Kirjoita maksun viestiosaan osallistujan nimi, koodi 3000, kuvauskoulutus. Esitä maksukuitti opettajalle.

Tiedot

Päivämäärä:
ti 23.2.2021
Aika:
17:30 - 21:30
Hinta:
20€
Tapahtumaluokka:

Tapahtumapaikka

Kuntolaakson uimahalli
Hannes Kolehmaisen katu
Kuopio,

Järjestäjä

Kuopion urheilusukeltajat
Kotisivu:
Näytä Järjestäjä WWW-sivusto