CMAS M1 -kurssi 2021

Kuopion Urheilusukeltajat ry järjestää Sukeltajaliiton koulutusohjelman mukaisen CMAS M1 -kouluttajakurssin. Kurssi järjestetään Kuopion lähialueella ja allasharjoitteet tehdään seuran allasvuoroilla. Kurssin vastuukouluttajana toimii Pentti Hartikainen (CMAS Three Star Instructor). Toisena opetusnäytteiden vastaanottajina toimivat seuran kokeneet CMAS M2-kouluttajat.

Hinta

Ajankohta

Ilmoittautuminen

300 € 21.3.-6.6.2021 viimeistään 21.3.2021

Sisältö

Teoriaosuus opiskellaan sähköisessä oppimisympäristössä 11.4. mennessä.
Teoriaopetus, allasopetus- sekä ensiapunäytteet tehdään 12.4.-20.5. välisenä aikana.
Avovesiopetusnäytteet ja teoriakoe tehdään 22.5.-6.6. välillä.

CMAS One Star Instructor (M1) -kouluttaja voi toimia laitesukelluskokeilun, CMAS One Star Diver (P1) -kurssin ja CMAS Dry Suit Diver -kurssin vastuukouluttajana.

Pääsyvaatimukset:

  • Voimassa oleva Sukeltajaliiton jäsenseuran jäsenyys tai Liiton henkilöjäsenyys, tai hänet on rekisteröity Liittoon Liiton yhteisöjäsenen kautta.
  • CMAS Rescue Diver -kortti, tai vastaava toisen kansainvälisesti hyväksytyn sukelluskoulutusjärjestön myöntämä kortti.
  • CMAS Three Star Diver -kortti, tai vastaava toisen kansainvälisesti hyväksytyn sukelluskoulutusjärjestön myöntämä, ISO 24801-3 (Dive Leader) -standardin vaatimukset täyttävä voimassa oleva kortti.
  • Voimassaoleva hätäensiapupätevyys.
  • Voimassa oleva sukeltajantaudin ensiavun kattava hapenantopätevyys.
  • Enintään 12 kuukautta ennen kurssin alkua myönnetty lääkärintodistus sukelluskelpoisuudesta.
  • Vähintään 100 kirjattua sukellusta, jotka on suoritettu vaihtelevissa olosuhteissa (yösukelluksia, jääsukelluksia, sukelluksia virtaavassa vedessä, hylkysukelluksia, sukelluksia 30-40 metrin syvyysalueella, seoskaasusukelluksia jne.)

Lähikouluttaja voi suorittaa CMAS One Star Instructor -kurssin täydennyskoulutuksena. Käytännössä opetusnäytteitä on hieman vähemmän.

Kurssin oppilasmäärä on maksimissaan 6.

Tarkemmat aikataulut sovitaan kouluttajien ja oppilaiden kesken.

Kurssimaksu maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä. Kurssin hinta on 300,00 euroa, joka sisältää oppimateriaalin ja kortitusmaksun. Kurssimaksu Kuopion Urheilusukeltajat ry:n tilille: FI06 3131 3001 2641 34 HANDFIHH. Kirjoita viestiksi: ”Etunimi Sukunimi M1-kurssimaksu. Koodi 3000”. Kurssimaksun maksettuasi saat sähköisen oppimateriaalin opiskeltavaksesi.

Jos kurssin hyväksytty läpäisy edellyttää aikatauluun lisäopiskelua tai -harjoittelua, niin lisäpäivien korvauksista sovitaan tapauskohtaisesti.