CMAS* Instructor M1 -kurssi

Kuopion Urheilusukeltajat ry järjestää Sukeltajaliiton koulutusohjelman mukaisen CMAS One Star Istructor (M1) -kouluttajakurssin syksyllä 2023. Kurssi järjestetään Kuopion lähialueella ja allasharjoitteet tehdään seuran allasvuoroilla. Kurssin vastuukouluttajana toimii Pentti Hartikainen (CMAS M3). Toisena opetusnäytteiden vastaanottajina toimivat seuran kokeneet CMAS M3/M2 -kouluttajat.

Hinta

Ajankohta

Ilmoittautuminen

330 € 1.8.-31.10.2023 viimeistään 31.7.2023

Sisältö

Teoriaosuus opiskellaan sähköisessä oppimisympäristössä ja itseopiskelun voi aloittaa heti.
Teoriaopetus, allasopetus- sekä ensiapunäytteet tehdään elo-syyskuussa.
Avovesiopetusnäytteet ja teoriakoe tehdään syys-lokakuussa.
Tarkemmat aikataulut sovitaan kouluttajien ja oppilaiden kanssa yhdessä.

CMAS One Star Instructor -kouluttaja (M1) voi toimia laitesukelluskokeilun, CMAS One Star Diver (P1) -kurssin ja CMAS Dry Suit Diver -kurssin vastuukouluttajana. Lisäksi hän voi kouluttaa muitakin erikoiskursseja ja -taitoja mikäli muut Sukeltajaliiton järjestämisohjeiden vaatimukset täyttyvät.

Pääsyvaatimukset:

  • Voimassa oleva Sukeltajaliiton jäsenseuran jäsenyys tai Liiton henkilöjäsenyys, tai hänet on rekisteröity Liittoon Liiton yhteisöjäsenen kautta.
  • CMAS Three Star Diver -kortti, tai vastaava toisen kansainvälisesti hyväksytyn sukelluskoulutusjärjestön myöntämä, ISO 24801-3 (Dive Leader) -standardin vaatimukset täyttävä voimassa oleva kortti.
  • Voimassaoleva hätäensiapupätevyys ja sukeltajantaudin ensiavun kattava hapenantopätevyys.
  • Enintään 12 kuukautta ennen kurssin alkua myönnetty lääkärintodistus sukelluskelpoisuudesta.
  • Vähintään 100 kirjattua sukellusta, jotka on suoritettu vaihtelevissa olosuhteissa.

Lähikouluttaja tai jonkin toisen koulutusjärjestön Assistant Instructor voi suorittaa CMAS One Star Instructor -kurssin täydennyskoulutuksena. Käytännössä opetusnäytteitä on tällöin hieman vähemmän.

Kurssin oppilasmäärä on maksimissaan 6.

Kurssimaksu maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä. Kurssin hinta on 330,00 euroa, joka sisältää oppimateriaalin ja kortitusmaksun. Kurssimaksu Kuopion Urheilusukeltajat ry:n tilille: FI06 3131 3001 2641 34 HANDFIHH. Kirjoita viestiksi: ”Etunimi Sukunimi M1-kurssimaksu. Koodi 3000”. Kurssimaksun maksettuasi saat sähköisen oppimateriaalin opiskeltavaksesi.

Jos kurssin hyväksytty läpäisy edellyttää aikatauluun lisäopiskelua tai -harjoittelua, niin lisäpäivien korvauksista sovitaan tapauskohtaisesti.