Nitrox -kurssi 2021

Kuopion Urheilusukeltajat järjestää Sukeltajaliiton koulutusohjelman mukaisen CMAS Enriched Air Nitrox Diver -kurssin. Kurssin vastuukouluttajana toimii Kalle Hakala.

Hinta

Ajankohta

Ilmoittautuminen

100 € kesäkuu 2021 Avataan tapahtumakalenteriin myöhemmin

Sisältö

Teoriat e-oppimisympäristössä
Käytännön harjoitteet

CMAS Enriched Air Nitrox Diver -kurssin tavoitteena on perehdyttää aloittelevat tai kortitetut laitesukeltajat nitroksisukeltamisen teoriaan ja käytäntöihin. CMAS Enriched Air Nitrox Diver -kortitetulla sukeltajalla on ne tiedot ja taidot, jotka mahdollistavat suoranoususukeltamisen enintään 40% happea sisältävillä vakioiduilla nitroksiseoksilla.

Kurssin vastuukouluttajana toimii Kalle Hakala.

Kurssiin osallistumisen ennakkovaatimukset

CMAS Enriched Air Nitrox Diver -kurssin osallistujan on oltava vähintään 14 vuotta täyttänyt. Yläikärajaa ei ole. Hänellä on oltava:

  • Voimassaoleva Sukeltajaliiton jäsenseuran jäsenyys tai Liiton henkilöjäsenyys, tai hänet on rekisteröity Liittoon Liiton yhteisöjäsenen kautta.
  • Joko oppilaana CMAS One Star Diver -kurssilla, jonka yhteydessä järjestetään samaan aikaan myös CMAS Enriched Air Nitrox Diver -kurssi,
  • tai CMAS One Star Diver -kortti, tai vastaava toisen kansainvälisesti hyväksytyn sukelluskoulutusjärjestön myöntämä, ISO 24801-2 (Autonomous Diver ) -standardin vaatimukset täyttävä kortti.
  • Lääketieteellinen sukelluskelpoisuus, joka on todettu joko terveysselvityslomakkeella tai sukeltajan lääkärintodistuksella.
  • Huoltajan kirjallinen lupa, mikäli oppilas on alaikäinen.