Hätäensiapu- ja hapenantokurssit 2022

Hinta

Ajankohta

Ilmoittautuminen

140 €  Avautuu tähän myöhemmin

Sisältö

Teoriaosuus etä- tai lähiopiskeluna (tarkentuu lähempänä)
Käytännön harjoitukset luokassa

Kuopion Urheilusukeltajat järjestää tarpeen ja kysynnän mukaan DAN hätäensiapu- (BLS) ja hapenantokurssit (O2), sekä jatkohapenantokurssit (adv.o2) sekä dan neu (on site neurologigal assesment fo divers) kursseja. Kouluttajina toimivat Esa Hartikainen ja Asta Korolainen. Ilmoita koulutustarpeestasi koulutusvastaavalle.

DAN BLS (Basic Life Support): Hätäensiapukurssi, jolla harjoitellaan sukeltajan peruselintoimintojen ylläpitoa. Kurssi kestää 3-4 tuntia. Kurssin aikana käydään läpi.

DAN O2 Provider (Oxygen First Aid for Scuba Diving Injuries): Hapenannon peruskurssi. Kurssi kestää noin 5 tuntia, joista 1 teoriaa ja loput käytännön harjoittelua.

Kurssille ilmoittaudutaan koulutusvastaavalle. Kurssin osallistujamäärä on rajallinen ja kurssi täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Teoriaosuuden ja harjoitusten tarkemmista aikatauluista ja paikoista informoidaan myöhemmin.

Kurssin hinta on 140,00 euroa, joka on maksettava ennen koulutukseen osallistumista. Osallistumismaksu suoritetaan Kuopion Urheilusukeltajat ry:n tilille: FI06 3131 3001 2641 34 HANDFIHH. Kirjoita  viestiksi: ”Etunimi Sukunimi TV-osallistumismaksu. Koodi 3000”. Osallistumismaksua ei palauteta, mikäli joudut perumaan osallistumisen kurssille.

Lisätietoa saat sähköpostilla .

PÄÄSYvaatimukset

Voimassaoleva Sukeltajaliiton jäsenseuran jäsenyys tai Liiton henkilöjäsenyys, tai hänet on rekisteröity Liittoon Liiton yhteisöjäsenen kautta.