Suvasveden viikonloppuleirit 2024

Viikonloppuleirejä järjestetään Suvasvedellä seuraavina viikonloppuina:

Laivalle mahtuu 20 henkilöä, joista 16 sukeltajaa ja yöpyjiä 10. Mukaan pääsee myös yhdeksi päiväksi Enonlahden kalasatamasta (Konnantie 92, 71310 Kuopio). Laiva lähtee satamasta lauantaina klo 10.00 ja sunnuntaina klo 9.00.

Kokoontuminen Pirttiniemen satamaan perjantai-iltana klo 17.00 alkaen. Liikkeelle lähdetään heti, kun kaikki ilmoittautuneet ovat laivassa. Paluu satamaan sunnuntaina klo 21 mennessä.

Kompressori, hapenantolaite ja EA-tarpeet ovat laivassa. Ruokailut omilla eväillä. Laivassa on grilli, kaasuliesi/-uuni sekä mikroaaltouuni ja jääkaappi. Laivalla yöpymistä varten ota mukaan tyynyliina, aluslakana ja makuupussi/peitto. Pelkällä makuupussilla nukkuminen ei ole hygieenista laivan tyynyille ja patjoille.

Sukelluspaikat valitaan sukeltajien kokemukselle sopiviksi sään mukaan. Viikonlopun aikana on mahdollista tehdä maksimissaan 5 sukellusta. Suvasvedellä ei välttämättä tarvitse lamppua max 12 m sukelluksille. Osallistumismaksu sukeltavilta jäseniltä on 20 €/päivä. Jäsenen tai sukeltajan mukana tulevat seuraajat pääsevät tapahtumiin ilmaiseksi, mutta omalla vastuulla ja tilan salliessa. Perjantailta ei peritä maksua.

Maksu mieluiten pankkikortilla paikan päällä maksupäätettä käyttäen tai tilisiirtona Kuopion Urheilusukeltajat tilille FI06 3131 3001 2641 34 ja viestiksi koodi, tapahtuma ja pvm: “3301 viikonloppuleiri 16.6.2024″ tai 3302 kausimaksu 2024”. Esitä kuitti maksusta kipparille. Voit maksaa myös liikuntaseteleillä.

Ilmoittautuminen tapahtuu tapahtumakalenterin kautta tai suoraan kipparille. Ilmoittautumisen yhteydessä ilmoita seuraavat tiedot:

  • Milloin tulet ja lähdet
  • Sukelluskokemus
  • GSM

Kippari päivittää tapahtuman lisätietoja seuran tapahtumakalenteriin, joka sinun tulee tarkistaa ennen matkalle lähtöä.

Kipparin henkilökohtaiset yhteystiedot löytyvät yhteystietosivuilta.

Sukellustapahtumiin saa tulla vain terveenä!