Laitesukelluskokeilu

Haluatko kokeilla laitesukellusta turvallisessa ympäristössä uima-altaassa laitesukelluskouluttajan yksilöllisessä ohjauksessa?

Seuraavat YLEISET laitesukelluskokeilut

Tällä hetkellä kalenterissa ei ole tulevia laitesukelluskokeiluja.

Ilmoittautumiset tehdään tapahtumakalenterissa, joka avautuu klikkaamalla kyseisen päivän tapahtumaa (yläpuolelta).

Laitesukelluskokeiluun sisältyy teoriaesittely ja sukellus altaassa kouluttajan valvonnassa. Laitesukelluskokeilu toteutetaan Sukeltajaliiton koulutusohjelman mukaisesti (CMAS Introductory SCUBA Experience). Kokeilu tehdään täysin henkilökohtaisten kykyjen että taitojen mukaisesti. Tärkeintä on saada kokeilusta hauska ja miellyttävä kokemus.

Laitesukelluskokeiluun voivat osallistua kaikki vähintään 12 vuotta täyttäneet uimataitoiset henkilöt. 10–11 vuotias voi myös osallistua, jos hänellä on CMAS One Star Snorkel Diver -kortti. Alle 14-vuotias sukeltaa yhden kouluttajan suorassa valvonnassa. 12–13-vuotiaan suurin sallittu sukellussyvyys on 3 metriä ja 10–11-vuotiaan 2 metriä. Alle 18-vuotiaan osallistumiseen täytyy olla huoltajan suostumus.

Laitesukelluskokeiluun osallistujalta edellytetään hyvää terveyttä. Tämän vuoksi osallistujan pitää tarkistaa etukäteen, että hänen terveydentilassa täyttää laitesukelluskelpoisuuden vaatimukset. Tästä linkistä pääset ohjeisiin ja lomakkeisiin terveydentilasi selvittämiseksi.

Laitesukelluskokeilun hinta on 40,00 €/henkilö, joka maksetaan paikanpäällä kortilla. Voit myös maksaa kokeilun Kuopion Urheilusukeltajat Ry:n tilille FI06 3131 3001 2641 34. Kirjoita maksun viestiosaan nimesi, koodi 3001, laitesukelluskokeilu ja pvm. Esim. “Saku Sukeltaja, koodi 3001, laitesukelluskokeilu 31.1.2023”. Esitä maksukuitti kouluttajalle.

Ryhmille järjestämme kokeiluja sopimuksen mukaan (minimi 4 osallistujaa). Suuremmat porukat sekä koululais- ja opiskelijaryhmät: kysy tarjousta! Tiedustelut sähköpostilla; .

Laitesukelluskokeilu toimii hyvänä pohjana laitesukelluksen peruskurssille. Hinta hyvitetään kurssimaksussa, mikäli kokeilussa on käyty alle 6 kk ennen kurssin alkua.