Laitesukelluskokeilu

Haluatko kokeilla laitesukellusta turvallisessa ympäristössä uima-altaassa laitesukelluskouluttajan yksilöllisessä ohjauksessa?

Seuraavat YLEISET laitesukelluskokeilut

Ilmoittautumiset tehdään tapahtumakalenterissa, joka avautuu klikkaamalla kyseisen päivän tapahtumaa (yläpuolelta).

Laitesukelluskokeiluun sisältyy teorialuento ja sukellus altaassa kouluttajan valvonnassa. Laitesukelluskokeilu toteutetaan Sukeltajaliiton koulutusohjelmien mukaisesti sukelluskouluttajien ohjauksessa ja avustuksella. Kokeilu tehdään täysin henkilökohtaisten kykyjen että taitojen mukaisesti. Eli mitään pakkosuorituksia ei ole. Tärkeintä on saada kokeilusta hauska ja miellyttävä kokemus.

Laitesukelluskouluttajat huolehtivat sukellusvarusteista. Kokeiluun osallistujan tarvitsee ainoastaan tuoda uimahallille uimapuku ja pyyhe. T-paitaa voi halutessaan käyttää altaassa kylmän ja hiertymien suojana.

Laitesukelluskokeiluun voivat osallistua kaikki vähintään 12 vuotta täyttäneet uimataitoiset lajista kiinnostuneet henkilöt, joilla on normaali terveys. Ennen kokeilua on selvitettävä lääketieteellinen sukelluskelpoisuus terveysselvityslomaketta käyttäen. Mikäli selvitys edellyttää lääkärintarkastusta, niin kokeiluun tarvitaan lääkärintodistus laitesukelluskelpoisuudesta. Alle 18-vuotiaan osallistumiseen täytyy olla huoltajan allekirjoittama suostumus. Voit perehtyä ja tulostaa lomakkeen alta. Paikanpäältäkin löytyy tulostettuja lomakkeita, mutta perehdythän lomakkeeseen etukäteen itse.

Laitesukelluskokeilun hinta on 30,00 €/henkilö, joka maksetaan paikanpäällä käteisellä tai kortilla, tai etukäteen Kuopion Urheilusukeltajat Ry:n tilille FI06 3131 3001 2641 34. Kirjoita maksun viestiosaan nimesi, koodi 3001, laitesukelluskokeilu ja pvm. Esim. “Saku Sukeltaja, koodi 3001, laitesukelluskokeilu 18.9.2017”. Esitä maksukuitti tulosteena tai matkapuhelimestasi kouluttajalle.

Ryhmille järjestämme kokeiluja sopimuksen mukaan (minimi 4 osallistujaa). Suuremmat porukat sekä koululais- ja opiskelijaryhmät: kysy tarjousta! Tiedustelut sähköpostilla; .

Laitesukelluskokeilu toimii hyvänä pohjana laitesukelluksen peruskurssille. Hinta hyvitetään kurssimaksussa, mikäli kokeilussa on käyty alle 6 kk ennen kurssin alkua.