Järvileiri 2024

TERVETULOA SUKELTAMAAN JÄRVILEIRILLE 26.7.-4.8.2024

Kuopion Urheilusukeltajat ry järjestää sukeltajien järvileirin Kermajärvellä seuran sukellustukialuksella M/S Marie Antoinettella 26.7.-4.8.2024. Periaatteena leirillä on, että osallistujat itse järjestävät päivittäin hyvin organisoidun ja turvallisen sekä mukavan sukellustapahtuman. Jokainen osallistuu eri tehtäviin koulutustasonsa ja taitojensa mukaan.

Kipparit kirjoittelevat informaatiota leiristä päiväkohtaiseen tapahtumakalenteriin päivittäin, jota osallistujan kannattaa seurata. Katso kipparien yhteystiedot tästä.

Kipparit:

– Marko Laitinen 25.-26.7.
– Juha Halonen 27.7.-29.7.
– Reijo Honkanen 30.7-1.8.
– Lauri Koivisto/Marko Laitinen 2.8.-5.8.

Ilmoittautuminen (tarkentuu myöhemmin) satamassa tapahtuu aamuisin klo 8.30, tai voit tiedustella kipparilta mahdollisuutta saapua laivalle yöksi jo edellisenä iltana klo 20:00 jälkeen. Sukellustoiminta alkaa päivittäin klo 9.00 ja sukelletaan vähintään 2 sukellusta. Tarkennetun ohjelman laativat kippari ja sukellusvanhin.

Laivalle mahtuu yhteensä maksimissaan 20 henkilöä, joista sukeltajia 16 ja yöpyjiä 13-14. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

ILMOITTAUTUMINEN

Ilmoittautuminen tapahtuu tapahtumakalenteriin luotujen päiväkohtaisten tapahtumien kautta. Ilmoittaudu erikseen jokaisen päivän tapahtumaan, jolle haluat osallistua (jos siis olet laivalla ma-ke, ilmoittaudu ma, ti ja ke päivien tapahtumiin). Tällöin jokaisen päivän osallistujamäärä pysyy ajan tasalla.

Laivalla on rajoitetusti tilaa, joten älä jätä ilmoittautumista viime tippaan. Jos et ehtinyt ilmoittautua ajoissa niin ei hätää. Voit soittaa suoraan kipparille, kun lähdetään liikkeelle 25.7 alkaen.

OSALLISTUMISMAKSUT

Leiripäivä maksaa arkisin 15 € ja viikonloppuna / pyhinä 20 €, joka sisältää vähintään 2 sukellusta, ilmatäytöt ja majoituksen. Jäsenen tai sukeltajan mukana tulevat seuraajat pääsevät tapahtumiin ilmaiseksi, mutta omalla vastuulla ja tilan salliessa.

Osallistumismaksut mieluiten pankkikortilla paikan päällä maksupäätettä käyttäen tai tilisiirtona Kuopion Urheilusukeltajat tilille FI06 3131 3001 2641 34 ja viestiksi koodi, tapahtuma ja osallistumispäivämäärät: “3302 järvileiri 1.-2.8.2024”. Esitä kuitti maksusta kipparille. Voit maksaa myös liikuntaseteleillä.

SATAMAT

Kermanranta, 79700 Heinävesi

HUOLTO
Laivassa on retkikompura, hapenantolaite, defibrillaattori ja EA -laukku. Pioneer pidetään mukana yhteys- ja turvaveneenä.

Laivalta on mahdollista käydä täydennysostoksilla joka ilta, joten sinun ei tarvitse varata mukaan monen päivän muonitusta. Laivassa on kolme jääkaappia. Ruokaa voi valmistaa kaasugrillillä tai kaasuliesi/-uunilla.

Yöpymisvarusteina on oltava vähintään aluslakana ja tyynynpäällinen. Makuupussin käyttö ei vapauta aluslakanoiden käytöstä hygieniasyistä.

TURVALLISUUS

Leirillä noudatetaan:

Jokaisella sukeltajalla tulee olla leirillä mukana sukelluskortti ja alle vuoden vanha terveysselvityslomake tai voimassa oleva lääkärintodistus.

Sukellustapahtumiin saa tulla vain terveenä!

LAIVAN SIIRROT

Laiva siirretään Kuopiosta Kermajärvelle 25.7.-26.7. Jos haluat kokea matkan laivamiehistön jäsenenä, niin ilmoittautuminen tapahtuu päiväkohtaisten tapahtumien kautta. Laivanmiehistöltä ei peritä osallistumismaksuja. Paluumatka alkaa sunnuntaina 4.8. sukelluspäivän päätteeksi ja Kuopiossa ollaan takaisin maanantaina 5.8.