Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Kaatialan viikonloppuleiri

pe 26.8.2022 - su 28.8.2022

Kuortaneella sijaitseva Kaatialan louhos on yksi Suomen suosituimmista sukelluspaikoista. Veteen pääsee matalasta päästä loivaa kaivostietä myöten ja syvässä päässä on rappuset pinnan alla olevalle tasanteelle. Louhoksessa on lisäksi erittäin kattava luolasto, jolla on monta sivuhaaraa, sekä myös pienempiä turistiluolia (kaivosauton kääntöpaikka) ei niin vaativiin sukelluksiin. Louhoksen syvään päähän on sukelluskellon lisäksi upotettu autonromu ja iso pienoislentokone.
Kuopion Urheilusukeltajat järjestää sukellusleirin kaatialan louhokseen elokuussa. Nyt olisi oiva tilaisuus päästä tutustumaan hienoon sukelluskohteeseen. Kohde sopii kaikille sukeltajille P1 luokituksesta alkaen.
Kaikille löytyy sukelluspari ja opastaminen kohteeseen tapahtuu Mika ja Petri Karin toimesta.
Majoitus järjestetään sukeltajille suunnatussa majoituskohteessa Alavudella. Divers B&B Lehtimäki hoitaa pullojen täytöt ja ruokailun majoituksessa leirin aikana.
Majoituksesta johtuen leirille mahtuu mukaan 11 sukeltajaa.
Leiri alkaa perjantaina. Töiden jälkeen iltapäivällä ajellaan majoitukseen, saunotaan ja nukutaan hyvin. Lauantaina mennään kuopalle aamupalan jälkeen ja sukelletaan kaksi hyvää sukellusta. Sukellusten jälkeen palataan majoitukseen ja syödään leirimaksuun sisältyvä illallinen. Sitten taas saunotaan ja nukutaan. Sunnuntaina palataan kuopalle ja sukelletaan 1-2 sukellusta. Sitten ajellaan kotiin, kukin omaansa.
Leirille pääsee ilmoittautumisjärjestyksessä 9 ensimmäistä (11 – 2 järjestäjät).
Leiri maksaa 125€, sisältäen majoitukset kahdelta yöltä, kahdet pullon täytöt ja ruoan lauantaina.
Matkakulut hoitaa jokainen itse, joten kimppakyytejä kannattaa suosia. Ilmoittakaa järjestäjille jos tarvitsette täyttöjä myös sukellusten välissä, seuran matkakompressori voidaan ottaa tarvittaessa mukaan.
Leirille ilmoittautuminen on sitova ja leirimaksu tulee olla maksettuna heinäkuun loppuun mennessä. Koko majoitus on varattu Kuopion Urheilusukeltajille, joten pyritään saamaan kaikki paikat täyteen.

Ilmoittaudu retkelle sähköpostitse Mika Karille  osoitteeseen mikakari@dnainternet.net Olet varannut paikan leirille sitovasti kun olet lähettänyt sähköpostin, sekä maksanut leirimaksun (125€) seuran tilille.

Leirimaksu maksetaan Kuopion Urheilusukeltajat Ry:n tilille FI06 3131 3001 2641 34. Kirjoita maksun viestiosaan “Oma Nimi, Kaatialan leiri (tili3908)”

t: Leirivastaavat Mika Kari & Petri Kari

 

 

Tiedot

Alkaa:
pe 26.8.2022
Loppuu:
su 28.8.2022
Tapahtumaluokka:

Tapahtumapaikka

Kaatialan louhos
Louhostie 340
Lentiälä, 63230 Suomi
Kotisivu:
Näytä Tapahtumapaikka WWW-sivusto

Järjestäjä

Kuopion urheilusukeltajat
Kotisivu:
Näytä Järjestäjä WWW-sivusto