Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Ilmoittautuminen laitesukelluksen peruskurssille

su 21.3.2021

420€

Kuopion Urheilusukeltajat järjestää laitesukelluksen peruskurssin huhti-toukokuussa! Tämä on kevään viimeinen peruskurssin erä.

Kurssi alkaa omatoimisella teoriaopiskelulla e-oppimisympäristössä ja allasharjoituksilla Kuntolaakson uimahallissa. Allasharjoitusten ajankohta on sovittavissa joustavasti kouluttajan kanssa. Avovesisukellukset suoritetaan touko-kesäkuussa.

Kurssin järjestelyissä noudatamme koronariskin kannalta mahdollisimman turvallisia toimintatapoja. Teoriat opiskellaan etänä ja käytännön harjoituksissa ryhmäkoot pidetään pieninä. Allasvuorot ovat arki-iltaisin, kun uimahallin yleisövuorot sulkeutuvat.

Ennen kurssia järjestetään P1-kurssin infoilta ja laitesukelluskokeilu. Infotilaisuudessa saat tietoa järjestettävästä kurssista ja käytännön asioista. Tilaisuuteen osallistuminen ei velvoita osallistumaan kurssille. Infotilaisuus alkaa klo 18.00 ja kestää n. tunnin. Tilaisuuden jälkeen on mahdollista kokeilla laitesukellusta altaassa kouluttajan kanssa. Laitesukelluskokeilu maksaa 30€, infotilaisuus on ilmainen.

Lisätietoja peruskurssi-sivulta tai koulutusvastaavalta: 

Ilmoittaudu mukaan alla olevasta ilmoittautumispainikkeesta.

Tiedot

Päivämäärä:
su 21.3.2021
Hinta:
420€
Tapahtumaluokka:

Järjestäjä

Kuopion urheilusukeltajat
Kotisivu:
Näytä Järjestäjä WWW-sivusto