Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Päiväretki Kiteen Valkiajärvelle

la 14.9.2019

Kuopion Urheilusukeltajat järjestää päiväretken Kiteen Valkiajärvelle.

Valkiajärvi on yksi Suomen kirkkaimmista lammista ja tuttu Järven Tarina-elokuvasta. Kohde sopii kaiken tasoisille sukeltajille.

Lähdetään 14.9 lauantaina aamulla Valkiajärvelle, tehdään kaksi sukellusta ja ajellaan loppuillasta takaisin kotiin. Mukaan otamme vuokratun peräkärryn, retkikompurat ja muun tarvittavan välineistön sukellustapahtumaa varten. Osa sukeltajien varusteista mahtuu myös peräkärryyn.

Jos ajattelit piipahtaa syvänteessä (syvyys max 34m) pidemmän lenkin niin huolehdi ennen lähtöä itsellesi nitrox-täyttö. Paikan päällä ei tankata kun paineilmaa. Matkan kustannukset jaetaan lähtijöiden kesken. Osallistumismaksu kattaa seuran välineistön kuljetuksesta aiheutuvat kustannukset, kompuroiden polttoaineen sekä kohtuullisen käyttökorvauksen Keski-Karjalan sukeltajille heidän tukikohtansa käytöstä. Paikan päältä löytyy laituri, huussi, nuotiopaikka ja pukeutumiskatos. Eli eväät mukaan niin kuluu pinta-aika mukavasti nuotiolla makkaraa paistellen.

Ilmoitan osallistumismaksun ja järjestelen kyytiasiat sitten, kun ilmoittautuminen on päättynyt (8.9 klo 15) ja mukaan lähtijöiden määrä on varmistunut. Esim. Jos mukaan lähtee 9 sukeltajaa niin osallistumismaksu on 20 €. Matkat kuljetaan kimppakyydeillä, eli matkustajat maksavat auton polttoainekustannukset yhdessä. Kohteesen voit tutustua Keski-Karjalan sukeltajien sivuilla, youtubesta löytyy myös videoita paikasta.

Retkivastaavana Esa Hartikainen, Puh.0503529043

Tiedot

Päivämäärä:
la 14.9.2019
Tapahtumaluokka:

Järjestäjä

Kuopion urheilusukeltajat
Kotisivu:
Näytä Järjestäjä WWW-sivusto