Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

Sukelluskalastuksen EM-kisat Punkaharjulla

ma 8.8.2022 - su 14.8.2022

Kuopion Urheilusukeltajat osallistuu Sukeltajaliiton kisajärjestelyihin 8. – 14.8. välisenä aikana. Varattava seuran kalusto: MS Marie Antoinette, Octo II -vene, OXY-boksi, hapenantolaatikko, defibrillaattori, 2 kpl ensiapulaukkuja, PMR446 -radiopuhelimet, pintapelastusnarut ja 2 sukeltajanlippua.

Alkuviikosta, kun saadaan miehistöä paikalle, siirretään MS Marie Antoinette Puruvedeltä Harjun Portin satamaan. Maanantai – torstai Octo II vuokrataan kilpailijoiden harjoitusveneeksi ja kuljettaja on seuramme jäsen. Perjantaina esitellään kilpailualuetta laivalla / veneellä kilpailujen järjestäjille. Varsinaiset kisapäivät ovat lauantai ja sunnuntai, jolloin laiva toimii kisakeskuksena kilpailualueen keskellä ja Octo II turvaveneenä. Kisojen turvallisuusvastaava on Pentti Hartikainen ja lääkäri Juuso Oravainen. Laivan kipparina toimii Marko Laitinen kisapäivinä ja edeltävinä arkipäivinä Pentti Hartikainen. Turva- ja kisaorganisaatiossa toimitaan monissa eri tehtävässä joustavasti vaihdelleen ja tehtäväjaot sovitaan tarkemmin paikan päällä. Mukaan osallistuu Jani Antikainen, Timo Immonen, Asta Korolainen ja Teemu Ryhänen. Mikäli sinulla on kiinnostusta tulla mukaan kisajärjestelyjen talkootehtäviin, niin lisätietoja voit tiedustella Pentti Hartikaiselta.

Kisapäivinä ja edeltävällä viikolla (ma-to) vuokrataan yksityisiä veneitä kuljettajineen kilpailijaveneiksi. Jos on kiinnostusta tulla omalla veneellä seuraamaan kilpailuja aitiopaikalta, niin mukaan voit ilmoittautua kisojen web-sivuilta (alareunassa).

Tiedot

Alkaa:
ma 8.8.2022
Loppuu:
su 14.8.2022
Tapahtumaluokka:
Kotisivu:
https://freshwaterspearfishing.com/

Tapahtumapaikka

Harjun Portti
Tuunaansaarentie 2
Punkaharju, 58450
+ Google Map
Kotisivu:
Näytä Tapahtumapaikka WWW-sivusto

Järjestäjä

Sukeltajaliitto ry