Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Sukelluskalastuksen EM-kisat Punkaharjulla

to 11.8.2022 - su 14.8.2022

Kuopion Urheilusukeltajat osallistuu Sukeltajaliiton kisajärjestelyihin 11. – 14.8. välisenä aikana. Varattava seuran kalusto: MS Marie Antoinette, Octo II -vene, OXY-boksi, hapenantolaatikko, defibrillaattori, 2 kpl ensiapulaukkuja, PMR446 -radiopuhelimet, pintapelastusnarut ja 2 sukeltajanlippua.

Torstaina siirrämme MS Marie Antoinetten Puruvedeltä Harjun Portin satamaan. Perjantaina valmistaudumme kilpailujen järjestelyihin ja esitelelmme kilpailualuetta laivalla / veneellä kilpailijoille ja järjestelyorganisaatiolle. Varsinaiset kisapäivät ovat lauantai ja sunnuntai, jolloin laiva toimii kisakeskuksena kilpailualueen keskellä ja Octo II turvaveneenä. Kisojen turvallisuusvastaava on Pentti Hartikainen ja lääkäri Juuso Oravainen. Laivan kipparina toimii Marko Laitinen kisapäivinä ja edeltävinä arkipäivinä Pentti Hartikainen. Turva- ja kisaorganisaatiossa toimitaan monissa eri tehtävässä joustavasti vaihdelleen ja tehtäväjaot sovitaan tarkemmin paikan päällä. Mukaan osallistuu Jani Antikainen, Timo Immonen, Asta Korolainen ja Teemu Ryhänen. Mikäli sinulla on kiinnostusta tulla mukaan kisajärjestelyjen talkootehtäviin, niin lisätietoja voit tiedustella Pentti Hartikaiselta.

Kisapäivinä vuokrataan yksityisiä veneitä kuljettajineen kilpailijaveneiksi. Jos on kiinnostusta tulla omalla veneellä seuraamaan kilpailuja aitiopaikalta, niin mukaan voit ilmoittautua kisojen web-sivuilta (alareunassa).

Tiedot

Alkaa:
to 11.8.2022
Loppuu:
su 14.8.2022
Tapahtumaluokka:
Kotisivu:
https://freshwaterspearfishing.com/

Tapahtumapaikka

Harjun Portti
Tuunaansaarentie 2
Punkaharju, 58450
+ Google Map
Kotisivu:
Näytä Tapahtumapaikka WWW-sivusto

Järjestäjä

Sukeltajaliitto ry