Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Syyskokous ja pikkujoulu

la 25.11.2017 klo 15:00 - 22:30

Tervetuloa Kuopion Urheilusukeltajien syyskokoukseen ja pikkujouluihin!

Syyskokous

Kokous alkaa 16.00 Minneapolis-kabinetissa, jossa esitellään uusia web-sivuja ja strategia sekä käsitellään sääntöjen mukaiset asiat. Seura tarjoaa kokousväelle joulutortut ja kahvia / teetä. Halutessa virvokkeita voi ostaa kylpylän vastaanotosta.

Seuramme pyörii täysin vapaaehtoisvoimin. Tehtäviä on hyvä kierrättää, jotta kukaan ei joutuisi nauttimaan “elinkautista”. Etsimme uusia (ja vanhojakin) innokkaita touhuajia seuraamme. Mikäli olet kiinostunut luottamustehtävistä, niin ota yhteyttä hallituksen jäseniin tai kerro siitä kokouksessa ja olet tervetullut “viäntämään hommia”.

tuo perheenjäsenesi kokouksen ajaksi kylpylään

Kylpyläkäynti erikoishintaan aikuiset 10 € / hlö ja lapset 4-14 v 6 € / hlöä. Mukaan omat pyyhkeet ja uima-asut. Maksu kylpylän kassalle ja koodi “Sukeltajat”.

PIKKUJOULUT JA JOULUINEN ATERIA (avec)

Pikkujoulu pidetään syyskokouksen perään klo 19 alkaen Ravintola Old Man Lodessa. Tarjolla on Sofian joulubuffet klo 21.30 saakka (menu alla) hintaan 37 €/henkilö (omakustanteinen).

Vietämme hauskaa iltaa yhdessä nauttien tarjolla olevista antimista ja keskustellen aikaisemmista tai tulevista “syvyystarinoista”.

Ravintola Estradissa illan esiintyjänä on Janne Tulkki & Tulinen Sydän ja tanssit alkavat n. klo 21.15. Ravintola on avoinna 02:een ja karaokeravintola Club R jatkaa 03:een saakka. Sisäänpääsy on 10 €/hlö.

ILMOITTAUTUMISET ENNAKKOOn

Ilmoitathan saapumisestasi a) kokoukseen kahvitarjoilun varaamista varten ja b) jouluaterialle pöytävarausta varten (myös avec) sähköpostilla info@kuopionurheilusukeltajat.fi keskiviikko 15.11. mennessä.

Tiedot

Päivämäärä:
la 25.11.2017
Aika:
15:00 - 22:30
Tapahtumaluokka:

Tapahtumapaikka

Kylpylähotelli Rauhalahti
Katiskaniementie 8
Kuopio, 70700 Suomi
+ Google Map
Kotisivu:
Näytä Tapahtumapaikka WWW-sivusto

Järjestäjä

Kuopion urheilusukeltajat
Kotisivu:
Näytä Järjestäjä WWW-sivusto