Järvileiri 2019

TERVETULOA SUKELTAMAAN JÄRVILEIRILLE 25.7.-5.8.2019

Kuopion Urheilusukeltajat ry järjestää sukeltajien järvileirin Juojärvellä seuran sukellustukialuksella  M/S Marie Antoinettella 25.7.-5.8.2019. Periaatteena leirillä on, että osallistujat itse järjestävät päivittäin hyvin organisoidun ja turvallisen sekä mukavan sukellustapahtuman. Jokainen osallistuu eri tehtäviin koulutustasonsa ja taitojensa mukaan.

OHJELMA

Alla olevasta listasta pääset päiväkohtaiseen tapahtumakalenteriin. Kipparit kirjoittelevat informaatiota leiristä sinne päivittäin, jota osallistujan kannattaa seurata.

Kipparit (linkki yhteystietoihin):

  • Marko Laitinen (25.-27.7.)
  • Juha Halonen (28.-30.7.)
  • Reijo Honkanen (31.7.-2.8.)
  • Pentti Hartikainen (3.-5.8.)

https://www.kuopionurheilusukeltajat.fi/tapahtumakalenteri/

Laivalle tullaan ja sieltä lähdetään omin autoin.

Ilmoittautuminen rannassa tapahtuu aamuisin klo 8.30, tai voit tiedustella kipparilta mahdollisuutta saapua laivalle yöksi jo edellisenä iltana klo 20:00 jälkeen. Sukellustoiminta alkaa päivittäin klo 9.00 ja sukelletaan 2 sukellusta. Tarkennetun ohjelman laativat kippari ja sukellusvanhin.

Laivalle mahtuu yhteensä maksimissaan 20 henkilöä, joista sukeltajia 16 ja yöpyjiä 14. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Mikäli halutaan erillisiä venekuljetuspalveluja, niin näistä sovitaan aikataulullisesti kipparin kanssa. Erillisistä venekuljetuksista peritään polttoainemaksu.

ILMOITTAUTUMINEN

Ilmoittautuminen tapahtuu tapahtumakalenteriin luotujen päiväkohtaisten tapahtumien kautta. Ilmoittaudu erikseen jokaisen päivän tapahtumaan, jolle haluat osallistua (jos siis olet laivalla ma-ke, ilmoittaudu ma, ti ja ke päivien tapahtumiin). Tällöin jokaisen päivän osallistujamäärä pysyy ajantasalla.

Laivalla on rajoitetusti tilaa joten älä jätä ilmoittautumista viime tippaan. Ilmoittautuminen sulkeutuu 19.7.2019.

Jos et ehtinyt ilmoittautua ajoissa niin ei hätää. Voit soittaa suoraan kipparille kun lähdetään liikkeelle 25.7 alkaen.

OSALLISTUMISMAKSUT

Sukelluspäivän osallistuminen maksaa 20 € viikonloppuisin(la-su).  Arkisin hinta on hieman alempi, 15 €. (ma-pe).

Tarkennukset:

  • jälki-ilmoittautumismaksu on 10 euroa
  • majoittuminen ja ilmatäytöt eivät maksa mitään
  • ei sukeltava seuraaja (= jäsenen mukana saapuva) maksaa 5 euroa / päivä
  • polttoainemaksu erillisestä venekuljetuksesta on 10 euroa

Osallistumismaksut voi maksaa etukäteen Kuopion Urheilusukeltajat tilille FI06 3131 3001 2641 34 ja viestiksi koodi, tapahtuma ja osallistumispäivämäärät. (Esim: “koodi 3302, järvileiri 1.8–2.8 2019”). Esitä kuitti kipparille kännykästä tai tuloste. Jos maksat laivassa käteisellä, niin varaa tasaraha. Liikuntasetelitkin käyvät maksuvälineenä.

SATAMAT

Laiva operoi pääsääntöisesti Outokummun Pitkälahdesta. Muita mahdollisia laivan satamia ovat Valamon luostari tai Tuusniemi. Tarkasta tapahtumakalenterista tai soittamalla kipparille missä satamassa laiva on saapuessasi.

HUOLTO

Laivassa on retkikompura, hapenantolaite, defibrilaattori ja EA -laukku. Pioneer pidetään mukana yhteys- ja turvaveneenä.

Laivalta on mahdollista käydä täydennysostoksilla joka ilta, joten sinun ei tarvitse varata mukaan monen päivän muonitusta. Laivassa on kolme jääkaappia. Ruokaa voi valmistaa kaasugrillillä tai kaasuliesi/-uunilla.

Yöpymisvarusteina on oltava vähintään aluslakana ja tyynynpäällinen. Makuupussin käyttö ei vapauta aluslakanoiden käytöstä hygieniasyistä.

TURVALLISUUS

Leirillä noudatetaan:

  • Sukeltajaliiton turvaohjeita ja eettisiä ohjeita
  • Kuopion Urheilusukeltajien turvallisuusasiakirjaa ja laivakansiota.

Jokaisella sukeltajalla tulee olla leirillä mukana sukelluskortti ja alle vuoden vanha terveyssevityslomake tai voimassa oleva lääkärintodistus.

LAIVAN SIIRROT

Laiva ajetaan Kuopiosta Juojärvelle to 25.7. – pe 26.7. ja paluumatka toteutetaan ma 5.8.

Jos haluat kokea matkan laivamiehistön jäsenenä niin ilmoittaudu mukaan. Ilmoittautuminen tapahtuu päiväkohtaisten tapahtumien kautta. Laivanmiehistöltä ei peritä osallistumismaksuja.