Koronaviruksen aiheuttamat toimenpiteet

Päivitys 16.3.2020:

Suomen hallituksen määräämistä julkisten kokoontumisten rajoitteista johtuen seuran kevätkokous siirretään myöhemmin ilmoitettavaan ajankohtaan poikkeustilan päätyttyä.

 


Päivitys 14.3.2020:

Niiralan uimahalli on suljettu 14.3. klo 15 alkaen toistaiseksi, ja seuran allasvuorot on peruttu. Allasvuorojen jatkumisesta tiedotetaan kun lisätietoja saadaan.

 


Kuopion Urheilusukeltajat ry:n hallitus on 13.3.2020 päättänyt seuraavista toimenpiteistä koronaviruksen aiheuttaman tilanteen vuoksi:

  • Perutaan norppien harjoitusillat 12.4. saakka
  • Hyödynnetään sähköisiä työkaluja mahdollisimman paljon yhteisten kokoontumisten välttämiseksi tai kokoontujamäärän pienentämiseksi
  • Sukellusharrastusta jatketaan vielä ainakin toistaiseksi pienryhmissä
  • Seuran tapahtumiin ei saa tulla flunssassa
  • Jokaisen on huolehdittava hyvästä käsihygieniasta ja yskimisetiketistä
  • Yhteiskäyttöiset hengitykseen liittyvät sukellusvarusteiden osat on oltava desinfioituja (kuten annostimet, snorkkelit, maskit ja liivien täyttöpäät)

Seuran kevätkokous järjestetään Volvo Truck Centerin tiloissa jäsenille lähetetyn kokouskutsun mukaisesti 26.3.2020 klo 18.00, mutta hallitus pyrkii järjestämään mahdollisuuden osallistua kokoukseen myös etäyhteydellä. Tästä annetaan lisätietoa jäsenille lähetettävässä tarkentavassa kokouskutsussa.

Seuran hallitus seuraa tilannetta ja jakaa uutta tietoa tarvittessa, kuitenkin viimeistään huhtikuun puolivälissä. Sukeltajaliitto on jakanut ohjeita aiheesta uutisissaan sukellusta harrastaville, joita seuran hallitus suosittelee noudatettavaksi: